Welkom Bij

About Fabs

Bridalstylist Make up artist Hairstylist

Welkom op mijn website, wat leuk dat je mij gevonden heb. Ik ben Fabiola, eigenaar en oprichter van F.A.B.S For all beauty services. Vaak wordt mijn naam afgekort met “Fab of Fabs”, ik vond het een leuk idee om hier ook mijn bedrijfsnaam van te maken. Bij F.A.B.S kun je terecht voor make-up- en haarstyling voor elke gelegenheid.

Met veel liefde, passie en plezier verzorg ik je haar en/of make-up voor jouw speciale moment. Ik ben een bruidsstyliste, make-up artist, haarstyliste en een creatieve vormgever, die jouw wensen en verlangen vertaalt naar de realiteit. Ik zorg dat het plaatje, die je in gedachte heb wordt omgetoverd naar de werkelijkheid. Niks is te gek en alles is bespreekbaar.

Ik vind het leuk om je te mogen stylen, adviseren en ondersteunen zodat jij prachtig en stralend voor de dag komt. Met diploma’s en vakkennis op het gebied van de verschillende haartypen (Europees / black hair/Asian) en make-up kennis over alle huidsoorten en huidskleuren weet ik als geen ander je af te stijlen naar je wens en/of de trends binnen je cultuur.

Ik verzorg je kapsel en/of make-up op locatie naar wens zodat je heerlijk ontspannen kan beginnen aan je dag. Goed om te weten; je kapsel en make-up wordt verzorgd met professionele haar- en make-up producten door een ervaren gediplomeerde bruidsstyliste. Ik vind mijn werk echt geweldig! Elke keer ga ik met veel liefde en passie op pad. Ik kijk er enorm naar uit om ook jou te ontmoeten!

Fabs in Action

Lets get in contact

Wat leuk dat je interesse hebt in de diensten van F.A.B.S. Wil je dit formulier zo volledig mogelijk invullen? Na ontvangst zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.