Reviews

Ik had op Facebook een oproep geplaatst. Fabiola reageerde als enige met hele duidelijke info. Na het telefonisch contact wist ik het nog niet helemaal zeker. Ik wilde eerst zien wat ze allemaal kon. De proef sessie voor mijn haar en make-up was ons eerste contact. die was super. Ze is zo een leuk mens, aardig, lief, sociaal en ik zag er prachtig uit. Dat deed echt wat met mijn zelfvertrouwen. Op mjjn grote dag zag ik er wederom prachtig uit! Zij heeft ook de bruidsmeisjes gedaan en mijn moeder. Fabiola nogmaals bedankt voor alles!

Monique

Fabiola heeft mijn make up en haar gedaan tijdens onze trouwdag. Het eerst contact voelde direct goed, haar portfolio is goed gevuld. Zij is zeer professioneel en komt afspraken na. Ze praat makkelijk en is gezellig in de omgang, je kunt haar vertrouwen. Fabiola adviseert en weet waar zij over praat.

Nelleke

Dankzij F.A.B.S voelde ik mij extra speciaal en mooi op mijn speciale dag. Ze denkt goed met je mee, is super enthousiast en professioneel. Ik was super blij en tevreden met de uitkomst. Mijn visie heeft zij kunnen waarmaken.

Zo ontzettend blij dat ik voor Fabiola heb gekozen. Zowel mijn make-up als die van mijn bruidsmeiden zat fantastisch.

Esther

Een woord Topper! Wat ben ik blij dat ik voor Fabs gekozen heb.. Fabs kwam ook voor de proef naar mijn huis. Eerst hebben we even goed doorgenomen wat mijn wensen waren.. Ze gaf me een relaxed gevoel alsof we elkaar al jaren kende .. the big day.! Ze was er lekker vroeg zodat we op ons gemak konden starten .. ook weer lekker relaxed en gezellig .. mijn haar zat perfect De hele dag heeft het super goed gezeten stevig en stijlvol zelf na onze dans avond zat het nog super .! Make up was ook top Mijn ogen waren zo tof ! Als je een nude look zo kan zetten dat iedereen het er Nu nog over heeft dan ben je voor mij een topper in je vak…

Lily

Fabiola was een geweldige steun op mijn trouwdag. Flexibel om 3x gedurende de dag mijn make-up te verzorgen/retouchen. En custom extensions te maken. Fabiola is een zeer kundige make-up artist en haarstylist!

Zamzam

Lieve dame die goed luistert!

Greeta & Ritesh

Ben zeer tevreden over mijn ervaring. Ze neemt de tijd voor je en denkt mee. Zeker een aanrader! Nogmaals bedankt.

Ayesha

Wat ben ik blij dat ik na een gesprekje op een beurs Fab heb gekozen. De proef was al goed, maar op de dag zelf was het nog mooier! Echt een vakvrouw en een fijn mens!

Toya

Lets get in contact

Wat leuk dat je interesse hebt in de diensten van F.A.B.S. Wil je dit formulier zo volledig mogelijk invullen? Na ontvangst zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.