Welkom Bij

Bridal Services

Bridalmake up

Welke bruidsmake-up heb je in gedachte voor jouw BIG Day? Kies je een bepaalde stijl of stel je zelf je elementen samen waar jouw bruidsmake-up uit moet bestaan? Ik help je graag in jouw zoektocht naar de perfecte make-uplook. Alles is mogelijk of je een mooie natuurlijke bruidsmake-up wilt, make-up voor een donkere huid, een Arabische make-up of full glamour make-up look? Ik ben gespecialiseerd in make-up voor alle huidskleuren en heb kennis van de trends en de looks binnen de verschillende culturen.

Bridalhair

Ik ga samen met jou op zoek naar het bruidskapsel dat perfect bij jouw persoonlijkheid, haartype en gezichtsvorm past en zorgt er voor dat de haarstyling tot in de detail wordt uitgewerkt. Ik vind het niet alleen belangrijk dat je bruidskapsel er mooi uit ziet maar ook dat het goed stevig zit en je er de hele dag en avond plezier van hebt. Geen kapsel is onmogelijk!

The trial

Voor the Big day is het belangrijk dat we een proefafspraak inplannen zodat wij al jouw wensen en verlangens kunnen bespreken en uitwerken. De proefafspraak vind meestal zo twee maanden voor de bruiloft plaatst op een locatie naar keuze. Tijdens de proefafspraak zal ik de ideeën die je in gedachten heb voor je bruidskapsel en/of bruidsmake-up uitwerken. Na afloop van de proefafspraak zal ik de look vastleggen op beeld zodat we op de Big day geheel voorbereidt aan de slag kunnen.

Touch up

Wil je tussendoor zeker zijn van je make-up look of wil je deze gaanderweg de dag laten bijwerken dan is het mogelijk om een touch-up bij te boeken. Tijdens de touch-up wordt je make-up weer helemaal bijgewerkt.

Bridal Pricelist

Via de knop hieronder kun je de prijzen bekijken voor F.A.B.S Bridal Services

Lets get in contact

Wat leuk dat je interesse hebt in de diensten van F.A.B.S. Wil je dit formulier zo volledig mogelijk invullen? Na ontvangst zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.