Welkom Bij

Beauty Services

Make up

Naast bruidsmake-up ben ik ook te boeken voor make-up voor elke gelegenheid. Wil je voor een gelegenheid uitpakken? Laat je make-up dan verzorgen door F.A.B.S. Ik verzorg jouw make-up op locatie. Ik ben gespecialiseerd in make-up voor alle huidskleuren en heb kennis van de trends en de looks binnen de verschillende culturen.

Hairstyling

Wil je even een keer wat anders of wil je jouw look helemaal afmaken? Boek dan een haarstyling BY F.A.B.S. Ik ben een gediplomeerd allround kapper black Hair & Europees haar. Geen wens is mij te gek! Van opsteken, vlechten, creëren van een mooie volle bos krullen en/of het bevestigen van extension. Bij mij kun je terecht met al je wensen.

Make up Workshops

F.A.B.S biedt drie hele leuke make-upworkshops aan. Deze workshops staan in het teken van het verbeteren van je make-up technieken en worden helemaal aangepast op jouw persoonlijke behoeften en wensen. Ik zal je helpen om de gewenste technieken eigen te maken en zal je voorzien van handige en leuke tips en tricks. De workshops worden 1 op 1 of naar wens in groepsverband verzorgd op een locatie naar keuze. De workshops zijn ook te combineren met een beautyparty.

Beauty Pricelist

Via de knop hieronder kun je de prijzen bekijken voor F.A.B.S Beauty Services

Lets get in contact

Wat leuk dat je interesse hebt in de diensten van F.A.B.S. Wil je dit formulier zo volledig mogelijk invullen? Na ontvangst zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.